Middelbrand Pr. Irenestraat Koudekerk (2)Koudekerk aan den Rijn, 17 november 2014

De hulpdiensten werden vanmiddag gealarmeerd voor een brand in de keuken van een woning. Al snel bleek de bewoner hierbij rook geïnhaleerd te hebben en werd ook een ambulance gealarmeerd. De brandweer schaalde vervolgens op naar middelbrand.

De ter plaatse gekomen brandweer kon het vuur, wat begon in een pannetje en door sloeg naar de afzuiginstallatie, al snel onder controle krijgen. De bewoners konden op tijd het pand verlaten maar de ambulancedienst heeft één persoon gecontroleerd na rookinhalatie.

De schade is onbekend.

Middelbrand Pr. Irenestraat Koudekerk (1) Middelbrand Pr. Irenestraat Koudekerk (3) Middelbrand Pr. Irenestraat Koudekerk (4) Middelbrand Pr. Irenestraat Koudekerk (5)

Cookievoorkeuren wijzigen