Schenkel BKE (1)

Berkenwoude, 17 november 2014

De brandweer werd op maandagmiddag gealarmeerd voor een gaslekkage aan de Schenkel in Berkenwoude. Bij werkzaamheden was een gasleiding geraakt welke vervolgens lek raakte.

Bij aankomst was er duidelijk te horen dat er gas lekte en het was ook meteen te ruiken. Joulz ging ook aan het werk en kon na enige tijd het gas afsluiten waardoor het eerste probleem was opgelost; er lekte geen gas meer. Vrij snel daarna werd er door zowel Joulz als door de brandweer geen gas meer gemeten. De brandweerlieden konden hierop terug naar de kazerne. Joulz zal de leiding uit moeten graven om het gat, of gaten, te kunnen dichten.

Foto’s: Rob de Jong & Rens de Haan

Schenkel BKE (2) Schenkel BKE (3) Schenkel BKE (4) Schenkel BKE (5) Schenkel BKE (6) Schenkel BKE (7) Schenkel BKE (8)Gaslekkage Berkenwoude (1) Gaslekkage Berkenwoude (2) Gaslekkage Berkenwoude (3) Gaslekkage Berkenwoude (4) Gaslekkage Berkenwoude (5)

Cookievoorkeuren wijzigen