Schietpartij Nansenstraat Gouda (2)

Gouda, 16 november 2014

De politie werd vanavond gewaarschuwd dat er een man beschoten zou zijn aan de Nansenstraat in Gouda. Er werden door buurtbewoners knallen gehoord en er werd door gegeven dat de verdachte(n) gevlucht was in een zwarte Opel Astra modeljaar 2000 zonder kentekenplaten. Tijdens het aanrijden van meerdere eenheden werd hier direct naar uitgekeken.

Ter plaatse bleek het op het doodlopende gedeelte tussen de Voorwillenseweg en de Bunchestraat te zijn. Direct werd het plaats delict ruim afgezet en werd de (Technische) Recherche ter plaatse gevraagd. Op figuurlijk elke hoek van de straat stonden politieauto’s op de uitkijk voor de zwarte Opel Astra.

Toen de technische recherche eenmaal ter plaatse was heeft deze onderzoek gedaan maar na ongeveer een half uur kon worden vastgesteld dat er geen zichtbare sporen meer gevonden konden worden. Een optie zou nog kunnen zijn dat de hulzen van kogel(s) in de betrokken wagen zijn achtergebleven.

De politie persvoorlichter meldde ons kort na het incident dat het zou gaan om een langdurig conflict tussen enkele personen welke uit was gelopen op een schietpartij. Politie Gouda meldde ons later vanavond dat deze info onjuist was. In afwachting van het onderzoek hebben wij de informatie aangepast.

Foto’s: Marco van Bemmel

Schietpartij Nansenstraat Gouda (1) Schietpartij Nansenstraat Gouda (3) Schietpartij Nansenstraat Gouda (4) Schietpartij Nansenstraat Gouda (5) Schietpartij Nansenstraat Gouda (6) Schietpartij Nansenstraat Gouda (7) Schietpartij Nansenstraat Gouda (8)

Cookievoorkeuren wijzigen