A12 Gouda (3)

Waddinxveen, 15 november 2014

Zaterdagavond vlak voor twaalf uur werden politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval op de A12 bij Gouda. Ter plaatse bleek er een auto op zijn kop te liggen net voorbij de oprit van Gouda richting Den Haag / Rotterdam.

De auto kwam de bocht van de oprit uitrijden waarna de auto begon te glijden en de bestuurder het voertuig niet meer onder controle hield. Het voertuig kwam in de berm terecht en sloeg over de kop waarna hij uiteindelijk op zijn dak tot stilstand kwam. De inzittenden zijn nagekeken door het ambulancepersoneel maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Omdat het de oprit betrof werd er geen rijstrook afgesloten. Wel werd er een snelheidsbeperking ingesteld. Een berger heeft het voertuig opgetakeld waarna iedereen retour kon.

Foto’s: Marco van Bemmel

A12 Gouda (1) A12 Gouda (2) A12 Gouda (4) A12 Gouda (5) A12 Gouda (6) A12 Gouda (7) A12 Gouda (8) A12 Gouda (9) A12 Gouda (10)

Cookievoorkeuren wijzigen