IMG_5404

Gouda, 15 november 2014

Vanavond om acht uur werd een ambulance en meerdere politie eenheden opgeroepen voor woonadres aan de Blekerssingel in Gouda. De bewoner aldaar was overvallen en beroofd van zijn portemonnee.

De bewoner is tijdens de overval gewond geraakt. De politie heeft de omgeving van de woning afgezet en de technische recherche is een onderzoek gestart. Hoe het met de bewoner is en wat de aard van de verwonding is, is op dit moment onduidelijk. De politie doet verder onderzoek.

De politie meldt dat de ‘overval’ plaatsvond na onenigheid. De dader en het slachtoffer bleken onenigheid te hebben over een te betalen geldbedrag. Dit liep uit in een worsteling waarbij de bewoner enkele klappen kreeg. De dader beroofde het slachtoffer van zijn portomonnee en ging er hierna met een geldbedrag van door in de richting van het pannenkoekenhuis.

Update 16-11 15:15 Politie bericht: Getuigen van diefstal met geweld gezocht

De politie kreeg zaterdagavond 15 november omstreeks 19.45 uur de melding dat er op de Blekerssingel een woningoverval gepleegd was. Ter plaatse bleek een ander verhaal. De bewoner was van de inhoud van zijn portemonnee beroofd door een man waarmee hij onenigheid had over een te betalen geldbedrag. Dit mondde uit in een worsteling waarbij het slachtoffer enkele klappen kreeg. De verdachte ging er uiteindelijk te voet met een geldbedrag vandoor in de richting van het pannenkoekenhuis.

De verdachte is een negroide man met kort zwart krulhaar. De man is ongeveer 30 jaar oud, 1.70m lang en heeft een normaal postuur. Hij sprak accentloos Nederlands.

Heeft u zaterdagavond omstreeks 19.45 uur iets gezien van dit incident? Heeft u de verdachte voor of na de overval gezien in de omgeving van de Blekerssingel? Neem dan contact op met de recherche van Bureau Gouda via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Foto’s: Stefan Vermin & Foto- & Persbureau Marofer

Video:Foto- & Persbureau Marofer

IMG_5399MRF_5940 MRF_5948 MRF_5949 MRF_5957   IMG_5436

Cookievoorkeuren wijzigen