Bredeweg HTT (3)

Haastrecht, 15 november 2014

Tegen half acht op zaterdagavond werden ambulance en politie opgeroepen voor een ongeval op de Bredeweg in Haastrecht. Ter hoogte van de kruising met de Bilwijkerweg bleken een bestelbusje en een pizzakoerier met elkaar in botsing te zijn gekomen.

De scooterrijder reed op de Bredeweg richting Vlist en het bestelbusje kwam vanuit de Bilwijkerweg en wilde de Bredeweg op gaan. Door voor ons onbekende oorzaak kwamen zij met elkaar in botsing. De bestuurder van de scooter werd in de ambulance nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De scooter liep flinke schade op. Het busje had aan de voorzijde lichte schade. De eigenaar van de scooter hebben deze zelf meegenomen. Het busje kon na het achter laten van zijn gegevens zelf zijn weg vervolgen. Het verkeer ondervond enige hinder door de aanrijding.

De betrokken bestelbus was al vrij snel vertrokken waardoor wij geen foto van dit voertuig hebben.

Foto’s: Marco van Bemmel

Bredeweg HTT (1) Bredeweg HTT (2) Bredeweg HTT (4) Bredeweg HTT (5) Bredeweg HTT (6) Bredeweg HTT (7)

Cookievoorkeuren wijzigen