Busje te water A4 LDP (1)

Leiderdorp, 15 november 2014

Op zaterdagochtend heeft er een ernstige aanrijding plaatsgevonden op de A4 bij Leiderdorp. Een busje kwam daarbij op zijn kop in de sloot terecht. Hulpdiensten, waaronder het MMT, gingen ter plaatse.

De bestuurder werd door de hulpdiensten uit zijn benarde positie gehaald en moest worden gereanimeerd. Vervolgens is hij in kritieke toestand naar een ziekenhuis overgebracht. Volgens berichten zou er vooraf een verkeersruzie zijn gebeurd, waarop de aanrijding plaatsvond. De politie heeft later twee personen aangehouden in deze zaak, één zou ook vuurwapen bij zich hebben gehad.
Een paar uur na het ongeval ging er weer één rijstrook open voor het verkeer richting Amsterdam.

Busje te water A4 LDP (2) Busje te water A4 LDP (3) Busje te water A4 LDP (4) Busje te water A4 LDP (5) Busje te water A4 LDP (6) Busje te water A4 LDP (7) Busje te water A4 LDP (8) Busje te water A4 LDP (9) Busje te water A4 LDP (10) Busje te water A4 LDP (11) Busje te water A4 LDP (12) Busje te water A4 LDP (13) Busje te water A4 LDP (14) Busje te water A4 LDP (15)

Cookievoorkeuren wijzigen