Leiden, 14 november 2014

Vanmiddag omstreeks kwart over één werden ambulance en politie naar station de Vink in Leiden gestuurd voor een ongeval met letsel. Even later werd de assistentie van de brandweer gewenst vanwege een beknelling en kwamen meerdere eenheden met spoed ter plaatse.

Ter plaatse bleek een personenauto een bus van Arriva te hebben geramd, hoe dit precies kon gebeuren is nog onduidelijk. De bestuurder van de auto was gewond en de brandweer heeft deze uit de auto gehaald, een kindje, welk ook in de auto zat, kwam met de schrik vrij. De brandweer heeft ook nog een paaltje onder de auto vakkundig verwijderd. De bestuurder is door de ambulancedienst naar een ziekenhuis vervoerd.

Foto’s: Koen Jongen – District 16

Beknel Dobbedreef (1)Beknel Dobbedreef (2)Beknel Dobbedreef (3)

Cookievoorkeuren wijzigen