Ongeval - OMS Poldermolendreef Gouda (5)Gouda, 12 november 2014

De brandweer werd vanavond gealarmeerd voor een OMS melding bij winkelcentrum Goverwelle aan het Poldermolendreef in Gouda. Ter plaatse bleek een bakwagen onder een poort van het winkelcentrum te zijn doorgereden maar hij was hiervoor te hoog.

Doordat de bakwagen te hoog was reed hij een sprinklerinstallatie kapot en deze begon daarna dan ook flink water te spuiten. De ter plaatse gekomen brandweer kon het systeem uit schakelen en probeerde een sleutelhouder ter plaatse te krijgen. Dit viel nog niet mee want de man bleek onbereikbaar. Uiteindelijk is het pand weer afgesloten en is de brandweer retour gegaan.

Een berger kwam ter plaatse voor de bakwagen en heeft hiervan de banden laten leeg lopen waarna het busje weer makkelijk weggehaald kon worden. De bestelbus kon hierna zijn weg vervolgen.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval - OMS Poldermolendreef Gouda (1) Ongeval - OMS Poldermolendreef Gouda (2) Ongeval - OMS Poldermolendreef Gouda (3) Ongeval - OMS Poldermolendreef Gouda (4) Ongeval - OMS Poldermolendreef Gouda (6) Ongeval - OMS Poldermolendreef Gouda (7) Ongeval - OMS Poldermolendreef Gouda (8) Ongeval - OMS Poldermolendreef Gouda (9) Ongeval - OMS Poldermolendreef Gouda (10) Ongeval - OMS Poldermolendreef Gouda (11) Ongeval - OMS Poldermolendreef Gouda (12) Ongeval - OMS Poldermolendreef Gouda (13) Ongeval - OMS Poldermolendreef Gouda (14) Ongeval - OMS Poldermolendreef Gouda (15) Ongeval - OMS Poldermolendreef Gouda (16) Ongeval - OMS Poldermolendreef Gouda (17)

Cookievoorkeuren wijzigen