Bommelding Gouda (13)Gouda, 13 november 2014

De politie is deze morgen gebeld met het verhaal dat er mogelijk een explosief zou liggen in het ID college aan de Groen van Prinsterersingel in Gouda. Direct is de politie met meerdere eenheden ter plaatse gegaan en is de beveiliging van de school in kennis gesteld.

Direct is de gehele school ontruimd en de leerlingen zijn een straat verder opgevangen. De politie is begonnen met het doorzoeken van de school maar nog onbekend is hoe veel tijd dit in beslag zal nemen.

Update 13:37:

Inmiddels is gebleken dat de bommelding vals is en de school wordt vrijgegeven. Politie doet onderzoek naar de herkomst van de melding.

Foto’s: Darinca Gerritsen & ROC ID College

Bommelding Gouda (1) Bommelding Gouda (2) Bommelding Gouda (3) Bommelding Gouda (4) Bommelding Gouda (5) Bommelding Gouda (6) Bommelding Gouda (7) Bommelding Gouda (8) Bommelding Gouda (9) Bommelding Gouda (10) Bommelding Gouda (11) Bommelding Gouda (12)  Bommelding Gouda (14) Bommelding Gouda (15) Bommelding Gouda (16) Bommelding Gouda (17) Bommelding Gouda (18) Bommelding Gouda (19) Bommelding Gouda (20) Bommelding Gouda (21) Bommelding Gouda (22) Bommelding Gouda (23) Bommelding Gouda (24)

 

Cookievoorkeuren wijzigen