Noordwijk, 12 oktober 2014

Woensdagavond omstreeks 22:50 uur is de brandweer van Noordwijk met spoed opgeroepen voor een buitenbrand in een heg.

Bij aankomst van de brandweer stond de heg in lichterlaaie. Een omwonende was de bluswerkzaamheden al gestart met de tuinslang. De brandweer heeft de brand vervolgens met een straal hoge druk geblust. Hierna heeft de brandweer bij de buren gecontroleerd of daar sprake was van brand. Dit bleek niet het geval. De brandweer heeft ten slotte de resten van de brand na geblust.

De politie heeft een onderzoek gestart naar de brand. Omwonende hebben een groep personen rond het tijdstip van de brand horen praten en weglopen.

Update politiebericht

Noordwijk – Woensdagavond 12 november omstreeks 22.50 uur bleek dat er brand was ontstond in een schutting aan de Pimpernelstraat. De politie stelt een onderzoek in en sluit brandstichting niet uit.

Omstreeks 22.50 uur bleek dat de vlammen circa 4 meter uitsloegen. De brandweer kon de brand snel blussen. Ook buurtbewoners hielpen in eerste aanleg met hun eigen tuinslang de brand blussen. De schade bleef beperkt tot de schutting en wat planten. De politie stelt een onderzoek in en sluit brandstichting niet uit. Heeft u informatie over de brand? Bel met de politie in Noordwijk via 0900-8844

Foto’s: Menno Plug

 

 Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen