Ongeval GDA (4)

Gouda, 10 november 2014

Even na half tien op maandagavond werden politie en ambulance met spoed gealarmeerd voor een ongeval op de Burgemeester van Reenensingel in Gouda. Ter hoogte van het CBR gebouw, gelegen tussen de Hanzeweg en de Goudse Poort, bleken een puch en auto met elkaar in te botsing te zijn gekomen.

De Puch bestuurster en de auto reden over de Burgemeester van Reenensingel elkaar tegemoet toen één van de twee ineens afsloeg naar het CBR terrein. Een aanrijding kon niet meer worden voorkomen. Het meisje is nagekeken door ambulancepersoneel maar hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. Haar brommer is door de politie meegenomen. De auto heeft door de aanrijding lichte schade aan de voorzijde. De bestuurster van de auto kwam met de schrik vrij en is overgebracht naar het politiebureau voor een verklaring. De betrokken auto zal later worden weggehaald van de parkeerplaats.

De rode auto op de eerste foto hieronder was een getuige die te hulp schoot en niet bij de aanrijding betrokken.

Foto’s: Marco van Bemmel

Ongeval GDA (1) Ongeval GDA (2) Ongeval GDA (3) Ongeval GDA (5) Ongeval GDA (6) Ongeval GDA (7) Ongeval GDA (8) Ongeval GDA (9)

Cookievoorkeuren wijzigen