Paard te water Haastrecht (1)Haastrecht, 9 november 2014

De brandweer werd zondagmiddag gealarmeerd voor een paard te water aan de Steinsedijk in Haastrecht. Ter plaatse bleek bij een boerderij een paard tijdens het drinken, of een poging hiertoe, weggegleden te zijn waarna hij te water raakte.

Omdat het slootje nogal diep was en het paard af en toe kopje onder ging, was enige snelheid geboden. De bevelvoerder vroeg de tweede auto van Haastrecht ter plaatse voor extra mankracht maar door snel en effectief handelen kon het paard al snel op het droge worden geholpen.

Eenmaal op de kant kreeg het paard een goeie douche en lekker een deken om.

Foto’s: Rens de Haan Paard te water Haastrecht (2) Paard te water Haastrecht (3) Paard te water Haastrecht (4) Paard te water Haastrecht (5) Paard te water Haastrecht (6) Paard te water Haastrecht (7) Paard te water Haastrecht (8) Paard te water Haastrecht (9) Paard te water Haastrecht (10) Paard te water Haastrecht (11)