Voertuigbrand Gouda (2)Gouda, 9 november 2014

De brandweer werd deze middag gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Bosranklaan in Gouda. Ter plaatse bleek een oude camper in brand te staan. De brandweer heeft de camper open kunnen krijgen waarna al snel bleek dat de brand in de afzuigkap zat.

De brandweer had het brandje al snel geblust en deed nog een na controle. Hoe de brand is ontstaan is onbekend maar er wordt niet uitgesloten dat van buitenaf er iets door het ventilatie venster is gegooid.

Foto’s: Rens de Haan

Foto’s van bovenaf: Hans de Haan

Brand Bosranklaan (1) Brand Bosranklaan (2) Brand Bosranklaan (3) Brand Bosranklaan (4) Brand Bosranklaan (5)

Voertuigbrand Gouda (1) Voertuigbrand Gouda (3) Voertuigbrand Gouda (4) Voertuigbrand Gouda (5) Voertuigbrand Gouda (6) Voertuigbrand Gouda (7) Voertuigbrand Gouda (8) Voertuigbrand Gouda (9) Voertuigbrand Gouda (10) Voertuigbrand Gouda (11) Voertuigbrand Gouda (12) Voertuigbrand Gouda (13) Voertuigbrand Gouda (14) Voertuigbrand Gouda (15) Voertuigbrand Gouda (16)

Cookievoorkeuren wijzigen