Bredeweg ZHN (1)

Zevenhuizen, 7 november 2014

Op vrijdagochtend heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Bredeweg (N456) in Zevenhuizen tussen twee auto’s. Enige tijd later werd ook de brandweer gealarmeerd voor een beknelling.

Van een beknelling bleek echter geen sprake en de brandweer kon al snel worden afgemeld. De ambulancedienst heeft iemand naar het ziekenhuis gebracht ter controle, mogelijk was hier ook een klein kind bij. De oorzaak moet worden gezocht in een voorrangsfout; een auto wilde het pompstation verlaten en kreeg voorrang van iemand, maar niet van de bestuurder van de andere kant waarop de auto’s op elkaar klapten. Het verkeer had enige overlast door het ongeval, maar nadat de auto’s waren geborgen kon alles worden vrijgegeven.

Foto’s: Rob de Jong

Bredeweg ZHN (2) Bredeweg ZHN (3) Bredeweg ZHN (4) Bredeweg ZHN (5) Bredeweg ZHN (6) Bredeweg ZHN (7) Bredeweg ZHN (8) Bredeweg ZHN (9) Bredeweg ZHN (10) Bredeweg ZHN (11)

Cookievoorkeuren wijzigen