Middelbrand Appelbes Leiden (1)Leiden, 6 november 2014

De hulpdiensten werden even na middernacht gealarmeerd voor een woningbrand aan de Appelbes in Leiden. Een thuiszorgmedewerkster was gebeld door een bewoonster en toen de medewerkster ter plaatse kwam zag ze rook onder de deur vandaan komen. Zij heeft geen moment getwijfeld en de brandweer gewaarschuwd.

Eenmaal ter plaatse kon de bewoonster zelf haar deur openen en naar buiten komen. Zij is uiteindelijk door de ambulancedienst naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer is een binnenaanval gestart en kon het vuur al snel onder controle krijgen. Uiteindelijk bleken een elektrische deken en een stoel in brand te staan. Die eerste zou ook wel eens de oorzaak van de brand kunnen zijn.

De totale schade is onbekend.

Middelbrand Appelbes Leiden (2)Middelbrand Appelbes Leiden (3)

Cookievoorkeuren wijzigen