Gaslekkage Lekkenburg Gouda (7)Gouda, 5 november 2014

De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een tweede gaslekkage in Gouda. Ditmaal zou een gaslucht zijn geroken bij de Xenos in winkelcentrum Bloemendaal aan de Lekkenburg. Ter plaatse bleek het ontruimingsalarm al te zijn geactiveerd en stonden alle medewerkers al netjes buiten.


De brandweer is het winkelcentrum in gegaan en heeft metingen verricht. Al snel werd er inderdaad iets gemeten en bleek er een defect aan een CV apparaat te zijn. De brandweer heeft de gasleiding dichtgedraaid en enkele controles uitgevoerd waarna de situatie als veilig werd bestempeld en iedereen weer zijn of haar winkel kon opzoeken.

Foto’s: Rens de Haan

Gaslekkage Lekkenburg Gouda (1) Gaslekkage Lekkenburg Gouda (2) Gaslekkage Lekkenburg Gouda (3) Gaslekkage Lekkenburg Gouda (4) Gaslekkage Lekkenburg Gouda (5) Gaslekkage Lekkenburg Gouda (6)  Gaslekkage Lekkenburg Gouda (8) Gaslekkage Lekkenburg Gouda (9) Gaslekkage Lekkenburg Gouda (10)

Cookievoorkeuren wijzigen