Ongeval van Reenensingel Gouda (1)Gouda, 5 november 2014

De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een ongeval op de kruising van de Burgemeester van Reenensingel met de Heuvellaan in Gouda. Ter plaatse bleek een automobilist afgeslagen te zijn richting de Heuvellaan maar zag een motorrijder, welke hij voorrang moest verlenen, over het hoofd. Een aanrijding bleek onvermijdelijk.

De motorrijder botste hard in de zijkant van de auto en kwam ten val. De ambulancedienst kwam ter plaatse en heeft wat controles uitgevoerd. Ook werd een betrokken kind een warme plek in de ambulance aangeboden.

Uiteindelijk bleek niemand naar het ziekenhuis vervoerd te hoeven worden. De politie heeft de zaak met de betrokken partijen afgehandeld. De bergingsdienst kwam ter plaatse voor de beschadigde voertuigen.

De auto die op de begin foto’s bij de motor staat is niet betrokken maar een getuige die te hulp schoot.

Foto’s: Rens de Haan Ongeval van Reenensingel Gouda (2) Ongeval van Reenensingel Gouda (3) Ongeval van Reenensingel Gouda (4) Ongeval van Reenensingel Gouda (5) Ongeval van Reenensingel Gouda (6) Ongeval van Reenensingel Gouda (7) Ongeval van Reenensingel Gouda (8) Ongeval van Reenensingel Gouda (9)

 

Cookievoorkeuren wijzigen