Voorhout, 3 november 2014

Vanavond omstreeks acht uur kreeg de politie melding van een inbraak bij een woning op de Sleutelbloemstraat in Voorhout.

Eenmaal ter plaatse bleek dat op brutale wijze het keukenraam met grof geweld is open gebroken, de bewoners waren op dit moment niet thuis aanwezig. Een oplettende getuige zag de drie daders in een vermoedelijke donker grijze of blauwe Renault Mégane met aan het eind van het kenteken 21 wegvluchten. De politie begon gelijk een grote zoekactie in de omgeving, in mum van tijd waren alle rotondes bemand van politie motoren en reden diverse opvallende en onopvallende eenheden rond op zoek naar de daders.

Voor zover bij ons bekend zijn de daders en/of de auto nog niet aangetroffen, ook is het nog onbekend wat de exacte buit is. Heeft u nog informatie en/of tips? bel dan met de politie via: 0900-8844

Foto’s: Devin Waasdorp

 

Cookievoorkeuren wijzigen