Weijpoort NBG (1)Nieuwerbrug, 2 november 2014

In de nacht van zaterdag op zondag even na twee uur werd de politie door enkele fietsers gebeld dat er een auto te water lag langs de Weijpoort in Nieuwerbrug.

Omdat de bestuurder niet gewond was en met een nat pak al op de kant was geklommen, was de inzet van brandweer en ambulance niet nodig. De auto bleek in de berm te zijn geraakt en was hierna de sloot ingereden. Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen. De al steile berm was door het voertuig weggezakt en dit zal later weer aangevuld worden. Na een gesprek met de ter plaatse gekomen agenten is de man lopend zijn weg naar huis vervolgt. De politie onderzoekt hoe het voertuig op het rechte stuk te water kon raken.

Foto’s: Marco van Bemmel & Rens de Haan

Voertuig te water NBG (2)Weijpoort NBG (2) Weijpoort NBG (3) Weijpoort NBG (4)Voertuig te water NBG (5) Voertuig te water NBG (6) Voertuig te water NBG (7) Voertuig te water NBG (8) Weijpoort NBG (5) Weijpoort NBG (6) Weijpoort NBG (7) Weijpoort NBG (8) Weijpoort NBG (9) Weijpoort NBG (10)Voertuig te water NBG (11)

Cookievoorkeuren wijzigen