Katwijk, 1 november 2014

Vanmorgen omstreeks acht uur werd de politie opgeroepen voor een ongeval op de kruising Zilverschoon met het Duinviooltje in Katwijk.

Eenmaal ter plaatse bleek dat stadsbus 38 een botsing heeft gehad met een personenauto. De politie liet nog een ambulance komen om de chauffeurs te onderzoeken maar van letsel bleek gelukkig geen sprake.

De personenauto was al snel weer geborgen, maar voor de bus was dat een ander verhaal, deze is onder politie begeleiding maar de Wassenaarseweg N441 gereden om aldaar voor de stoplichten door een berger opgehaald te worden, één rijbaan was hiervoor afgesloten maar het verkeer ondervond hiervan geen hinder. De straatjes waar het ongeval gebeurde waren krap en om ook niet deze te blokkeren is besloten om te bus te verplaatsen. De berger moest ook nog de aandrijfassen verwijderen voordat de bus versleept kon worden, omstreeks tien uur was deze klus geklaard.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen