Voorhout, 1 november 2014

Vanavond omstreeks zes uur worden politie, twee ambulances en traumahelikopter LifeLiner 1 uit Amsterdam opgeroepen voor een ongeval op de ‘s-Gravendamseweg N443 in Voorhout.

 

Eenmaal ter plaatse blijkt dat er op het fietspad een frontale botsing tussen twee scooterrijders is gebeurd, hoe dit is precies gebeurd is nog onbekend. De ambulancedienst heeft één slachtoffer snel gefixeerd met de nekkraag en de wervelplank. Nadat de traumahelikopter was geland in het bollenveld heeft de trauma arts de ambulancedienst geassisteerd met de behandeling van het slachtoffer. Nadat dit was gedaan is de ambulance met spoed naar een ziekenhuis gereden, de trauma arts hoefde niet mee. De tweede scooter rijder raakte niet gewond en hoefde niet behandeld te worden.

Hierna kon de Verkeers Ongevallen Analyse van de politie het ongeval onderzoeken, hiervoor was het fietspad afgesloten. De schade aan beide scooter was groot.

Foto’s: Devin Waasdorp

Foto’s Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen