Schoonhoven_WSlagers_01

Schoonhoven, 31 oktober 2014

Rond tien voor negen vanavond werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een melding voertuig te water aan de Opweg te Schoonhoven.  Ter plaatse bleek een auto ondersteboven in het water te liggen.

In de auto werd door de hulpdiensten echter niemand aangetroffen. Een buurtbewoner die de klap
gehoord had dacht dat hij iemand weg had zien lopen van het ongeval. Om alles uit te sluiten werd de auto op het droge getakeld en werd er door duikers in het water gezocht naar mogelijke slachtoffers.
Ook het MMT (Mobiel Medisch Team) kwam met de traumahelikopter ter plaatse terwijl boven het ongeval de politiehelikopter cirkelde.
Na een aantal zoekslagen door de duikers werd er ook in het water niemand aangetroffen en konden de hulpdiensten gaan inpakken. Aan de bloedsporen op de auto te zien moet de automobilist gewond geraakt zijn.
Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk maar de betrokken automobilist kan uiteraard een bezoekje van de politie verwachten.

Foto’s: Wim Slagers

Schoonhoven_WSlagers_02 Schoonhoven_WSlagers_03 Schoonhoven_WSlagers_04 Schoonhoven_WSlagers_05 Schoonhoven_WSlagers_06 Schoonhoven_WSlagers_07 Schoonhoven_WSlagers_08 Schoonhoven_WSlagers_09 Schoonhoven_WSlagers_10 Schoonhoven_WSlagers_11 Schoonhoven_WSlagers_12

Cookievoorkeuren wijzigen