Voorhout, 30 oktober 2014

Vanavond omstreeks half negen kreeg de politie melding van een woninginbraak op de Herenstraat in Voorhout.

De bewoner arriveerde thuis en trof aldaar drie inbrekers, twee mannen en één vrouw, in zijn woning aan. Deze gingen er als een haas vandoor toen zij de bewoner zagen. De politie heeft gelijk met meerdere eenheden, zowel te voet als met een voertuig, de omgeving van de dorpskerk uitgekamd.

De politie zocht onder andere in de bosjes en prullenbakken naar mogelijke aanwijzingen van de daders, ook zijn er meerdere personen staande gehouden en zijn hiervan de gegevens gecontroleerd. Tot op heden zijn de personen nog niet aangetroffen, heeft u nog tips en/of informatie bel dan de politie via: 0900-8844

Signalementen van de daders:

één van de mannen: ongeveer 20 jaar / blank / jas met embleem erop.

De vrouw: ongeveer 20 jaar / blond los haar.

Van de tweede man zijn geen signalementen beschikbaar.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen