Geerweg TAR (1)

Ter aar, 30 oktober 2014

Vanmiddag werden de brandweer, twee ambulances en de traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen voor een reanimatie aan de Geerweg in Ter Aar.

Ter plaatse bleek het om een medische noodsituatie met een kind te gaan. Het personeel van de traumaheli heeft de ambulancedienst geassisteerd bij het behandelen van het slachtoffer. Het is bij ons niet bekend of het daadwerkelijk een reanimatie betrof. De arts van de traumaheli is bij de ambulance ingestapt waarna deze met spoed naar het LUMC in Leiden vertrok. De heli is hier vervolgens naar toe gevlogen om de MMT arts weer op te halen. Volgens buurtbewoners is dit de tweede keer dat een traumahelikopter voor dit slachtoffertje werd opgeroepen.

Foto’s: Marco Carels

Geerweg TAR (2) Geerweg TAR (3) Geerweg TAR (4) Geerweg TAR (5) Geerweg TAR (6) Geerweg TAR (7)

Cookievoorkeuren wijzigen