Oegstgeest, 30 oktober 2014

Vanavond omstreeks tien over half zeven werden politie en ambulance naar de A44 Links 16,1 gestuurd voor een ongeval met letsel.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat er op het viaduct bij 16,5 een flinke aanrijding was gebeurd tussen een busje en een personenauto. De personenauto stond achterin de file ( deze stond er vanwege de autobrand en daarna nog een ongeval op de A44 in Buitenkaag) en het busje had te laat door dat deze stilstond en klapte met hoge snelheid achterin de auto. De schade aan beide voertuigen was zeer groot, het ambulancepersoneel heeft de bestuurders, een man en een vrouw, gecontroleerd maar gelukkig hebben zij geen letsel opgelopen bij de harde klap.

Vanwege dit ongeval was de rechter rijstrook van de A44 afgesloten, het was niet druk meer op de snelweg en de file was opgelost dus het verkeer ondervond weinig hinder. Nadat bergings bedrijf BCB de voertuigen had versleept en het wegdek schoon was gemaakt kon de snelweg weer in zijn geheel gebruikt worden.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen