Noordwijk, 29 oktober 2014

De Noordwijkse brandweer heeft vanavond de ambulancedienst geholpen met het verplaatsen van een slachtoffer. Dit gebeurde op de Gladiolusstraat.

De ambulancedienst werd rond 20:20 uur gevraagd om naar het slachtoffer te komen vanwege gezondheidsproblemen. Enkele minuten later werd de brandweer ter plaatse gevraagd om het slachtoffer via het raam vanaf de 1e verdieping naar beneden te halen. Toen de brandweer ter plaatse kwam hebben ze de ladderwagen in gereedheid gebracht om het slachtoffer naar beneden te brengen.

Nadat het slachtoffer naar beneden was gebracht kon deze met gepaste spoed worden vervoerd naar het ziekenhuis. De brandweer kon nadat deze had ingepakt ook weer retour. Het verkeer wat door de Gladiolusstraat reed is door de brandweer geregeld.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen