Hoogte ass. Ambu Gouda (12)Gouda, 28 oktober 2014

De ambulance werd deze morgen vroeg gealarmeerd voor een medische noodsituatie op een schip aan het Ruige Weteringpad in Gouda. Het slachtoffer lag op een schip en moest naar het ziekenhuis vervoerd worden. Omdat het voor de ambulancedienst een lastige klus zou worden om het slachtoffer met twee man van het schip af te krijgen, werd ook de brandweer gealarmeerd ter assistentie.

De brandweer kwam met een tankautospuit en een autoladder ter plaatse maar al snel bleek dat deze laatste niet gebruikt kon worden. Enkele manieren van stempellen zijn geprobeerd maar het bleek niet veilig om de autoladder op zo’n smal paadje te gebruiken. Hierop werd besloten het slachtoffer met de hand van het schip te halen.

Na wat voorzorgmaatregelen werd uiteindelijk over gegaan tot actie er werd het slachtoffer op een rustige en veilige manier van het schip gehaald waarna deze is vervoerd naar het ziekenhuis.

Foto’s: Rens de Haan

Hoogte ass. Ambu Gouda (1) Hoogte ass. Ambu Gouda (2) Hoogte ass. Ambu Gouda (3) Hoogte ass. Ambu Gouda (4) Hoogte ass. Ambu Gouda (5) Hoogte ass. Ambu Gouda (6) Hoogte ass. Ambu Gouda (7) Hoogte ass. Ambu Gouda (8) Hoogte ass. Ambu Gouda (9) Hoogte ass. Ambu Gouda (10) Hoogte ass. Ambu Gouda (11) Hoogte ass. Ambu Gouda (13) Hoogte ass. Ambu Gouda (14) Hoogte ass. Ambu Gouda (15)

Cookievoorkeuren wijzigen