Sassenheim, 27 oktober 2014

Vanavond omstreeks acht uur heeft de politie een grote controle gehouden in de wijk ‘Postwijk’ in Sassenheim.

Bij de actie werden de twee hoofdwegen, de Koetsiersweg en de Vliegeniersweg, dicht gezet en iedereen die de wijk in wilde werd door de politie staande gehouden en werden papieren en voertuigen gecontroleerd.  Ook waren er motorrijders welk in de omgeving van de wijk en daarbuiten surveilleerde en willekeurige en verdachte voertuigen begeleidde naar een controleplaats. Tevens liepen er diverse koppels agenten door de gehele wijk en ook deze controleerde personen en de kleine steegjes in de wijk. De Postwijk was toevallig al een dag eerder op social media in opspraak omdat er diverse inbraken en autokraken werden gepleegd afgelopen week, de politie heeft hierop gelijk ingespeeld.

Bij deze controle werden vooral veel vrijwilligers uit de gehele regio ingezet, uiteindelijk is de politie met 40 man en diverse voertuigen aanwezig geweest.

Wat de uiteindelijke resultaten zijn van de controle laat de politie later in een persbericht weten, deze zullen wij dan bij dit item plaatsen.

Foto’s: Devin Waasdorp

Foto’s van de controle post op de Vliegeniersweg:

 

Foto’s van de controle post op de Koetsiersweg:

Cookievoorkeuren wijzigen