Woningbrand BAT (2)

Bergambacht, 25 oktober 2014

Op zaterdagmiddag even na 14:00 werd brandweer Bergambacht opgeroepen voor een woningbrand aan de Burgemeester Diepenhorststraat in Bergambacht. Zij kwamen ter plaatse met de tankautospuit en de autoladder. Ook de politie kwam ter plaatse.

In een woning bleek een wasmachine in brand te staan. De bewoonster ontdekte dit tijdig maar belde een bekende, deze alarmeerde direct de brandweer en ging hierna zelf ook naar het adres toe. De brandweer heeft de wasmachine buiten gezet en daar geblust. Met één straal hogedruk was de brand snel uit. Hierna heeft de brandweer het pand geventileerd en voerde zij CO metingen uit in de woning. Er bleek geen gevaar meer waarna de bewoonster weer terug het huis in mocht. Hierop konden de hulpdiensten inpakken en retour.

Foto’s: Marco van Bemmel

Woningbrand BAT (1) Woningbrand BAT (3) Woningbrand BAT (4) Woningbrand BAT (5) Woningbrand BAT (6) Woningbrand BAT (7) Woningbrand BAT (8) Woningbrand BAT (9)

Cookievoorkeuren wijzigen