Brand Spoor (1)Moordrecht, 25 oktober 2014

De brandweer van Gouda en Gouderak werd vanavond samen met de OVD gealarmeerd voor een brand spoorvervoer aan ’t Weegje in Gouda. Ter plaatse moest men even zoeken maar kon daarna al snel vast stellen dat het om een brand nabij de Vijfde Tochtweg ging.

Een materialen kar met enkele materialen en flessen zuurstof stond in brand op het spoor waar op dat moment werkzaamheden aan de gang waren. De brandweer kon de brand niet met water blussen omdat een explosieve reactie het gevolg kon zijn. Uiteindelijk heeft de brandweer de brand met losse blussers kunnen blussen.

De oorzaak van de brand is onbekend.

Foto’s: Rens de Haan Brand Spoor (2) Brand Spoor (3) Brand Spoor (4) Brand Spoor (5) Brand Spoor (6) Brand Spoor (7) Brand Spoor (8) Brand Spoor (9) Brand Spoor (10) Brand Spoor (11) Brand Spoor (12) Brand Spoor (13) Brand Spoor (14) Brand Spoor (15)

Cookievoorkeuren wijzigen