Bewoner gewond bij brand (3)Schoonhoven, 25 oktober 2014

De brandweer van Bergambacht en Schoonhoven werd vanavond gealarmeerd voor een woningbrand aan de Voltastraat in Schoonhoven. Ter plaatse bleek een vlam in de pan in de keuken iets uit de hand te zijn gelopen.

Toen de vlam in de pan sloeg probeerde de bewoner deze uit te krijgen maar dit lukte niet. Hierbij verbrandde de bewoner ten minste zijn handen. De brandweer kon al snel de brand in de keuken onder controle krijgen maar kon niet voorkomen dat de keuken flinke schade opliep. De bewoner zijn handen zijn gekoeld door de brandweer tot de ambulancedienst ter plaatse was. Toen deze eenmaal op de plek van het incident was, werd de bewoner door het ambulance personeel ter plaatse behandeld.

Grotendeels van de keuken was flink zwart aangeslagen door de brand.

Foto’s: Rens de Haan

Bewoner gewond bij brand (1) Bewoner gewond bij brand (2) Bewoner gewond bij brand (4) Bewoner gewond bij brand (5) Bewoner gewond bij brand (6) Bewoner gewond bij brand (7) Bewoner gewond bij brand (8) Bewoner gewond bij brand (9) Bewoner gewond bij brand (10) Bewoner gewond bij brand (11) Bewoner gewond bij brand (12) Bewoner gewond bij brand (13) Bewoner gewond bij brand (14)

 

Cookievoorkeuren wijzigen