Bekn. Buitenkaag (1)Buitenkaag, 23 oktober 2014

De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een ernstig ongeval op de Hoofdweg in Buitenkaag. De traumahelikopter werd ook ter assistentie gevraagd. Ter plaatse bleek een bestuurder met zijn auto een hek te hebben geramd.

De brandweerpost van Sassenheim werd gealarmeerd om met het hulpverleningsvoertuig ter plaatse te komen en een ambulance van post Alphen werd ook gealarmeerd.

De man is door de hulpdiensten uit zijn voertuig gehaald en gereanimeerd waarna hij met spoed is afgevoerd naar het ziekenhuis.

Of de man een hartstilstand heeft gehad door het ongeval of dat de man een hartstilstand heeft gehad waardoor het ongeval ontstond is nog onbekend. Bekn. Buitenkaag (1) Bekn. Buitenkaag (2) Bekn. Buitenkaag (2) Bekn. Buitenkaag (3) Bekn. Buitenkaag (4) Bekn. Buitenkaag (5) Bekn. Buitenkaag (6) Bekn. Buitenkaag (7)

Cookievoorkeuren wijzigen