Woningbrand BKP (7)

Boskoop, 22 oktober 2014

Vanavond rond negen uur werd brandweer Alphen aan den Rijn opgeroepen voor een woningbrand aan de Insteek in Boskoop. Het zou om een brand in de meterkast gaan.

Eenmaal ter plaatse heeft de brandweer een binnenaanval gedaan waarna de brand beperkt bleef. Na enige tijd werden enkele ramen opengezet voor ventilatie waarna er flinke zwarte rook naar buiten kwamen. De brandweer heeft nog verdere controles uitgevoerd en geventileerd. Hierna konden zij inpakken en retour kazerne. De autoladder is niet ingezet. De straat was tijdens het incident enige tijd afgesloten voor het verkeer. Volgens de melding zou het gaan om een brand in de meterkast maar het is bij ons niet bekend of dit daadwerkelijk het geval was.

Foto’s: Marco van Bemmel

Woningbrand BKP (1) Woningbrand BKP (2) Woningbrand BKP (3) Woningbrand BKP (4) Woningbrand BKP (5) Woningbrand BKP (6) Woningbrand BKP (8) Woningbrand BKP (9) Woningbrand BKP (10) Woningbrand BKP (11)

 

Foto`s: Pieter Louw

web1 web2 web3 web5 web6 web7

 

Cookievoorkeuren wijzigen