AT inzet Hillegom (28)Hillegom, 22 oktober 2014

De politie ging vanmiddag massaal ter plaatse naar de Sixlaan in Hillegom voor een verwarde man in een woning, die dreigde zichzelf en zijn omgeving wat aan te doen. Eerder was een deurwaarder samen met een politieagent langs de woning gegaan. Hierbij werden door de man bedreigingen geuit naar de deurwaarder en de politieagent toe, waarop is besloten om het arrestatieteam van de politie in te schakelen.

Ook stond de brandweer en de ambulancedienst paraat omdat de man gezegd zou hebben de boel in de brand te steken. Bij aankomst van het arrestatieteam is er kort overlegd hoe ze het precies gingen aanpakken. Uiteindelijk is het team de woning binnen gevallen waarna de persoon is aangehouden.

Foto’s: Koen Jongen – District 16

AT inzet Hillegom (1) AT inzet Hillegom (2) AT inzet Hillegom (3) AT inzet Hillegom (4) AT inzet Hillegom (5) AT inzet Hillegom (7) AT inzet Hillegom (6) AT inzet Hillegom (8) AT inzet Hillegom (9) AT inzet Hillegom (10) AT inzet Hillegom (11) AT inzet Hillegom (12)AT inzet Hillegom (16) AT inzet Hillegom (21) AT inzet Hillegom (15) AT inzet Hillegom (13) AT inzet Hillegom (14) AT inzet Hillegom (17) AT inzet Hillegom (18) AT inzet Hillegom (19) AT inzet Hillegom (20) AT inzet Hillegom (22) AT inzet Hillegom (23) AT inzet Hillegom (24) AT inzet Hillegom (25) AT inzet Hillegom (26) AT inzet Hillegom (27) AT inzet Hillegom (28) AT inzet Hillegom (29) AT inzet Hillegom (30)

Cookievoorkeuren wijzigen