Buitenbrand Leliestraat Zevenhuizen (4)Zevenhuizen, 21 oktober 2014

De brandweer van Zevenhuizen was net klaar bij de woningbrand in Moerkapelle toen een nieuwe melding zich aandiende. Op de Leliestraat in Zevenhuizen zou een speeltoestel in brand staan.

Eenmaal ter plaatse bleek dat omwonenden al met emmers water en een brandblusser in de weer waren geweest. De brand was nagenoeg uit en na alleen nog een na controle door de brandweer kon men weer retour kazerne.

Blikseminslag lijkt niet de oorzaak te zijn maar brandstichting ligt meer voor de hand.

Foto’s: Rens de Haan

Buitenbrand Leliestraat Zevenhuizen (1) Buitenbrand Leliestraat Zevenhuizen (2) Buitenbrand Leliestraat Zevenhuizen (3) Buitenbrand Leliestraat Zevenhuizen (5) Buitenbrand Leliestraat Zevenhuizen (6) Buitenbrand Leliestraat Zevenhuizen (7) Buitenbrand Leliestraat Zevenhuizen (8) Buitenbrand Leliestraat Zevenhuizen (9) Buitenbrand Leliestraat Zevenhuizen (10)

Cookievoorkeuren wijzigen