Binnenbrand Noordeinde Moerkapelle (8)Moerkapelle, 21 oktober 2014

De brandweer werd vanavond gealarmeerd voor een brand op de zolder van een woning aan het Noordeinde in Moerkapelle. Ter plaatse bleek al snel dat de brand gelukkig mee viel. De brandweer heeft het pand betreden en kwam al snel naar buiten met een matras en was beddengoed.

Door nog onbekende oorzaak is het matras gaan branden / smeulen wat een erg onaangename geur met zich mee bracht. De brandweer heeft buiten het matras voor de zekerheid nog even na geblust. Het beddengoed bleek niet aangetast en mocht weer naar binnen.

De oorzaak is voor ons nog onbekend.

Foto’s: Rens de Haan

Binnenbrand Noordeinde Moerkapelle (1) Binnenbrand Noordeinde Moerkapelle (2) Binnenbrand Noordeinde Moerkapelle (3) Binnenbrand Noordeinde Moerkapelle (4) Binnenbrand Noordeinde Moerkapelle (5) Binnenbrand Noordeinde Moerkapelle (6) Binnenbrand Noordeinde Moerkapelle (7) Binnenbrand Noordeinde Moerkapelle (9) Binnenbrand Noordeinde Moerkapelle (10) Binnenbrand Noordeinde Moerkapelle (11) Binnenbrand Noordeinde Moerkapelle (12) Binnenbrand Noordeinde Moerkapelle (13) Binnenbrand Noordeinde Moerkapelle (14) Binnenbrand Noordeinde Moerkapelle (15) Binnenbrand Noordeinde Moerkapelle (16)

Cookievoorkeuren wijzigen