Noordwijk, 21 oktober 2014

Omstreeks 16:30 uur is de brandweer van Noordwijk met twee wagens naar de wijk Boechorst gestuurd vanwege brandgeruchten.

Een van de brandweerwagens reed naar de Bergweg in Noordwijk omdat daar een brandlucht werd geroken in de meterkast. Na een controle met de warmtebeeldcamera bleek er geen brand te zijn. Hierna kon deze wagen zijn weg vervolgen naar een andere melding. De tweede brandweerwagen ging naar de Overbeek in Noordwijk, hier was sprake van blikseminslag. De brandweer heeft het huis volledig gecontroleerd op brand, maar hier bleek geen sprake van.

Een Officier van Dienst is uiteindelijk ter plaatse gekomen voor extra controle. Salvage zal de schade vaststellen.

Tekst: Menno Plug & Max de Bruin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen