Ongeval Bergambacht (6)Bergambacht, 21 oktober 2014

De hulpdiensten werden deze morgen vroeg gealarmeerd voor een ongeval op de kruising van de Veerweg – N478 met de Lekdijk West in Bergambacht. Ter plaatse bleken een motor en een auto op elkaar gebotst te zijn. De bestuurder van de motor raakte hierbij gewond. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd.

De ambulancedienst heeft de motorrijder gestabiliseerd en uiteindelijk naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft de kruising afgesloten en heeft het verkeer in goede banen langs het ongeval geleid. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) kwam ter plaatse en heeft onderzoek gedaan naar de toedracht. De motorrijder kwam van de pont en reed rechtdoor richting Bergambacht. De automobilist kwam vanuit Bergambacht en wilde afslaan. Hierbij zag hij de motor over het hoofd en een aanrijding bleek onvermijdelijk.

Na twee uur kon alles weer worden vrij gegeven. Bergers hebben de beide voertuigen opgehaald.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Bergambacht (1) Ongeval Bergambacht (2) Ongeval Bergambacht (3) Ongeval Bergambacht (4) Ongeval Bergambacht (5)  Ongeval Bergambacht (7) Ongeval Bergambacht (8) Ongeval Bergambacht (9) Ongeval Bergambacht (10) Ongeval Bergambacht (11) Ongeval Bergambacht (12) Ongeval Bergambacht (13) Ongeval Bergambacht (14) Ongeval Bergambacht (15) Ongeval Bergambacht (16) Ongeval Bergambacht (17) Ongeval Bergambacht (18) Ongeval Bergambacht (19) Ongeval Bergambacht (20) Ongeval Bergambacht (21) Ongeval Bergambacht (22)

Cookievoorkeuren wijzigen