Bodegraafsestraatweg GDA (1)

Gouda, 20 oktober 2014

Op maandagochtend reed een bestelbus met aanhanger vol met kaas over de Bodegraafsestraatweg in Gouda, toen hij ineens zijn aanhanger verloor. Deze belandde in de naastgelegen sloot.

Het bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de aanhanger te bergen. Dit bleek een dusdanige klus dat er ook een kraan bij werd gevraagd voor assistentie. Voordat deze op de betreffende plek was, kwam ook de VOA om onderzoek naar de combinatie te doen. Toen de aanhanger weer op de kant stond, konden de analisten verder met hun onderzoek. Toen dit was afgerond, werd de aanhanger meegenomen door de berger. De Bodegraafsestraatweg was ter hoogte van voetbalvereniging Olympia afgesloten voor het gemotoriseerde verkeer.

Foto’s: Rob de Jong

Bodegraafsestraatweg GDA (2) Bodegraafsestraatweg GDA (3) Bodegraafsestraatweg GDA (4) Bodegraafsestraatweg GDA (5) Bodegraafsestraatweg GDA (6) Bodegraafsestraatweg GDA (7) Bodegraafsestraatweg GDA (8) Bodegraafsestraatweg GDA (9) Bodegraafsestraatweg GDA (10) Bodegraafsestraatweg GDA (11) Bodegraafsestraatweg GDA (12) Bodegraafsestraatweg GDA (13) Bodegraafsestraatweg GDA (14) Bodegraafsestraatweg GDA (15) Bodegraafsestraatweg GDA (16) Bodegraafsestraatweg GDA (17) Bodegraafsestraatweg GDA (18) Bodegraafsestraatweg GDA (19)

Cookievoorkeuren wijzigen