Buitenbrand Laageind Driebruggen (3)Driebruggen, 19 oktober 2014

De brandweer werd vanavond gealarmeerd voor een buitenbrand op het Laageind in Driebruggen. Een passant had vlammen gezien, mogelijk vanaf de A12. Ter plaatse bleek al snel dat van brand geen sprake was maar dat het hier ging om een gezellig, flink opgestookt vreugdevuur.

In overleg met brandweer en politie mocht het vuur blijven branden maar moest het wel geminderd worden. Hierop heeft en wat emmers water over het vuur gegooid. Uiteindelijk kon de brandweer onverrichter zaken retour kazerne.

Foto’s: Rens de Haan

Buitenbrand Laageind Driebruggen (1) Buitenbrand Laageind Driebruggen (2) Buitenbrand Laageind Driebruggen (4) Buitenbrand Laageind Driebruggen (5) Buitenbrand Laageind Driebruggen (6) Buitenbrand Laageind Driebruggen (7)

Cookievoorkeuren wijzigen