Sassenheim, 17 oktober 2014

Vanavond omstreeks elf uur worden politie en ambulance naar de kruising Wasbeekerlaan / Hoofdstraat in Sassenheim gestuurd voor een ongeval met letsel.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat er iets verderop op de Hoofdstraat een scooterrijdster tegen een stoeprand is gebotst en hierna op het asfalt ten val is gekomen. Het ambulancepersoneel heeft het meisje in de ambulance behandeld en nagekeken maar gelukkig bleek van letsel geen sprake. De scooter raakte bij de val licht beschadigd aan het lakwerk en één van de spiegels was gesneuveld. Na de behandeling konden de hulpdiensten weer retour, tijdens het ongeval is enige tijd een rijbaan van de Hoofdstraat afgesloten geweest maar het verkeer ondervond hier weinig hinder van op dit late tijdstip.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen