Noodlanding Vliegtuig (3)Katwijk, 17 oktober 2014

Een Cessna vliegtuig heeft vanmiddag een noodlanding gemaakt op het Katwijkse strand. Het toestel kreeg in de lucht technische mankementen. Hierdoor heeft de piloot het toestel noodgedwongen op het Katwijkse strand neergezet.

Nadat de melding werd gemaakt van de noodlanding heeft de alarmcentrale groot ingezet. Brandweer, Ambulance, Politie, KNRM en een traumahelikopter werden gealarmeerd om eventueel hulp te verlenen. Bij het ter plaatse komen van de eerste eenheden bleek dat de piloot gelukkig niks mankeerde. Deze is wel even nagekeken door de ambulancedienst.

De luchtvaartpolitie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de noodlanding. De plaats van de noodlanding is afgezet voor onderzoek.

Update 19:00 uur: het vliegtuig is inmiddels weer vanaf het strand opgestegen.

Foto’s, video & Info: Katwijk Actueel

Noodlanding Vliegtuig (1) Noodlanding Vliegtuig (2)  Noodlanding Vliegtuig (4) Noodlanding Vliegtuig (5) Noodlanding Vliegtuig (6) Noodlanding Vliegtuig (7)

Cookievoorkeuren wijzigen