Sassenheim, 16 oktober 2014

Vanavond omstreeks half twaalf worden politie en ambulance naar de Rijksweg A44 bij hectometerpaaltje 12,6 gestuurd voor een ongeval met letsel.

Eenmaal ter plaatse blijkt het om een eenzijdig ongeval te gaan. Een automobiliste had de macht over het stuur verloren en ramde toen de rechter vangrail, door deze klap schoot het voertuig naar de andere kant van de snelweg en klapte daar wederom tegen de vangrail om uiteindelijk tot stilstand te komen op de uitvoegstrook. Het ambulancepersoneel heeft de vrouw onderzocht maar gelukkig bleek van letsel geen sprake en konden zij weer snel retour.

Tijdens het ongeval kwam er veel puin op de gehele rechter rijrichting terecht, de politie heeft hierop de uitvoegstrook en de rechter rijstrook afgesloten. Nadat het voertuig was geborgen en de snelweg weer schoon was gemaakt konden de twee rijstroken weer vrijgegeven worden voor het verkeer. Rijkswaterstaat zal op een later moment de vangrails aan beide zijden herstellen.

Foto’s: Devin Waasdorp