IMG_5029

Waddinxveen, 17 oktober 2014

Kort voor zes uur vanmiddag werden twee ambulances, waaronder één van de regio Haaglanden opgeroepen voor een medische noodsituatie op de Acaciastraat in Waddinxveen. Een kleine tien minuten later werd ook de assistentie gevraagd van de Lifeliner, welke vanaf Rotterdam ter plaatse kwam.

Het Mobiel Medisch Team heeft ter plaatse hulp verleend waarna de patiënt samen met de arts van het MMT per ambulance is vervoerd naar het ziekenhuis. Het ambulanceteam van de regio Haaglanden had een stagiaire mee in de ambulance waar nu door het mee rijden van de MMT arts geen plaats meer voor was in de ambulance. Zij mocht daarom mee vliegen met de Lifeliner aangezien deze de MMT arts weer moest ophalen bij het ziekenhuis.

Foto’s: Stefan Vermin

IMG_5027 IMG_5030 IMG_5035 IMG_5039 IMG_5040 IMG_5047 IMG_5050 IMG_5059 IMG_5060 IMG_5068

Toevoeging Simon Frank:

Medische noodsituatie Waddinxveen (1) Medische noodsituatie Waddinxveen (2) Medische noodsituatie Waddinxveen (3) Medische noodsituatie Waddinxveen (4) Medische noodsituatie Waddinxveen (5)

Cookievoorkeuren wijzigen