Oegstgeest, 15 oktober 2014

Vanmiddag om kwart voor één worden politie en ambulance naar de kruising Hofdijck met de  Laan van Oud Poelgeest in Oegstgeest gestuurd voor een ongeval met letsel.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat een personenauto tijdens het afslaan van de rotonde een paal heeft geramd, hoe dit kon gebeuren is onduidelijk. De ambulancedienst heeft de mannelijke bestuurder in de ambulance nagekeken op verwondingen maar gelukkig bleek hiervan geen sprake, de ambulancedienst heeft de man met de ambulance naar zijn woning in de buurt gebracht.

De personenauto kan als verloren worden beschouwd, de paal had op een paar krasjes na niks. Tijdens het ongeval ontstond er enig oponthoud voor het verkeer bij de drukke rotonde, nadat een berger het voertuig had weggesleept verdwenen de vertragingen.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen