Ongeval A12 Waddinxveen (1)Waddinxveen, 14 oktober 2014

Door de gekantelde vrachtwagen aanhanger op de A20 werd bij het Gouwe Aquaduct al het verkeer de A12 op gestuurd en was de A20 volledig dicht. Dit leverde gevaarlijke situaties op en uiteindelijk ging het mis. Een vrachtwagen en een personenauto kwamen met elkaar in botsing.

De personenauto kwam haaks voor de vrachtwagen te staan en al snel waren de hulpdiensten ter plaatse en werd alles naar de vluchtstrook gehaald. De ambulancedienst kwam ter plaatse maar uiteindelijk werd na controle niemand naar het ziekenhuis vervoerd.

De zaak kon afgedaan worden met schadeformulieren.

Foto’s: Rens de Haan Ongeval A12 Waddinxveen (2) Ongeval A12 Waddinxveen (3) Ongeval A12 Waddinxveen (4) Ongeval A12 Waddinxveen (5) Ongeval A12 Waddinxveen (6) Ongeval A12 Waddinxveen (7) Ongeval A12 Waddinxveen (8) Ongeval A12 Waddinxveen (9)

Cookievoorkeuren wijzigen