Ernstig ongeval Katwijk (2)Katwijk, 14 oktober 2014

Vanmiddag omstreeks vijf voor vijf werden politie ambulance en traumahelikopter opgeroepen voor een ongeval op de Wassenaarseweg N441 in Katwijk. Niet veel later om tien over vijf werd er opgeschaald naar middelhulpverlening.

Eenmaal ter plaatse bleek dat er een botsing tussen een bestelbus en een personenauto was gebeurd, hoe dit precies is gebeurd is onduidelijk. De traumahelikopter uit Rotterdam heeft de ambulancedienst geassisteerd bij de behandeling van de slachtoffers, zeker één van hen is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie neemt het ongeval in onderzoek, voor de hulpverlening en het onderzoek was de Wassenaarseweg volledig afgesloten voor al het verkeer wat leidde tot veel vertragingen en files in de omgeving.

Politiebericht

Katwijk – Bij een frontale aanrijding op de Wassenaarseweg raakte dinsdag 14 oktober een 19-jarige automobilist zwaargewond.

De 19-jarige automobilist botste om 16.50 uur met zijn auto frontaal op een tegenligger. Zowel de bestuurder van deze personenauto, een 35-jarige inwoner uit Noordwijkerhout als de 19-jarige man uit Wassenaar raakten daarbij gewond. De ravage ter plaatse was enorm en de rijbaan was gedurende lange tijd voor al het verkeer afgesloten. Een traumahelikopter landde en verleende de eerste zorg aan de gewonde slachtoffers. De 19-jarige man werd uiteindelijk vervoerd en opgenomen in een ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Menno Plug, Devin Waasdorp & Katwijk Actueel

Video: Gert-Jan Onderwater

Ernstig ongeval Katwijk (1) Ernstig ongeval Katwijk (3) Ernstig ongeval Katwijk (4) Ernstig ongeval Katwijk (5) Ernstig ongeval Katwijk (6) Ernstig ongeval Katwijk (7) Ernstig ongeval Katwijk (8) Ernstig ongeval Katwijk (9)

Ongeval KWK (1) Ongeval KWK (2)   Ongeval KWK (5)Ongeval KWK (3)

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen