Persoon te water Boskoop (9)Boskoop, 14 oktober 2014

De hulpdiensten rukten deze morgen uit voor een persoon te water aan het Laag Boskoop in Boskoop. Eenmaal ter plaatse bleek achterop het erf van een woning een oudere man in het water te liggen. Al snel kon men concluderen dat de man er al langere tijd in lag en inmiddels was overleden.

Besloten is om de man te laten liggen en forensische opsporing te alarmeren. De brandweer en ambulance gingen hierop retour en de politie bleef ter plaatse in afwachting van de technische recherche en het AT welke met duikers ter plaatse kwam. Na onderzoek kon het lichaam door de duikers geborgen worden. Vooralsnog gaat de politie uit van een ongeluk en niet van een misdrijf.

Op het terrein zijn ook tuintjes. Mogelijk is de man hier aan het werk geweest. Bij het incident stond ook een scootmobiel. Hoe de man te water is geraakt is nog onbekend.

Dit is in korte tijd het derde incident waarbij iemand te water raakt en overlijd. Eerder werd in Waddinxveen al een vermiste man terug gevonden in een sloot en zo ook in Nieuwerbrug waar eveneens een vermist persoon te water bleek te zijn geraakt.

Foto’s: Rens de Haan

Persoon te water Boskoop (1) Persoon te water Boskoop (2) Persoon te water Boskoop (3) Persoon te water Boskoop (4) Persoon te water Boskoop (5) Persoon te water Boskoop (6) Persoon te water Boskoop (7) Persoon te water Boskoop (8)  Persoon te water Boskoop (10) Persoon te water Boskoop (11) Persoon te water Boskoop (12) Persoon te water Boskoop (13) Persoon te water Boskoop (14) Persoon te water Boskoop (15) Persoon te water Boskoop (16) Persoon te water Boskoop (17) Persoon te water Boskoop (18) Persoon te water Boskoop (19)

 

Cookievoorkeuren wijzigen