Ongeval Katwijk (1)Katwijk, 14 oktober 2014

Vanavond is er omstreeks half zeven een auto over de kop geslagen bij een eenzijdig ongeval op de Zeeweg. De bestuurder is bij dit ongeval niet gewond geraakt. De bestuurder heeft op de rotonde de macht over zijn voertuig verloren. Hierdoor raakte deze in een slip en kwam via een middenberm ondersteboven op de andere rijbaan.

Hier kon de bestuurder zelfstandig uit zijn voertuig komen. De ambulancedienst heeft de man nagekeken op eventuele verwondingen, welke hij gelukkig niet bleek te hebben. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig geborgen, waarna deze waarschijnlijk total loss verklaard.

Foto’s, Video & Informatie: Katwijk Actueel

Ongeval Katwijk (2)Ongeval Katwijk (6) Ongeval Katwijk (3) Ongeval Katwijk (4) Ongeval Katwijk (5)

Cookievoorkeuren wijzigen